Астропсихолог і таролог Ангеліна Вакуліна, який довгий час практикує астропсихологію та гадання на таро, визначила дату припинення вогню в Україні і розповіла про неї в інтерв’ю для видання “Главред”.

За словами Ангеліни Вакуліної, масштабна війна в Україні триватиме до середини 2024 року, а навесні або влітку Україна здобуде юридичну перемогу.

“Певно, що перемога України буде, і це не прогноз чи припущення, це відомий факт. Росія тільки виглядає себе великою державою, але насправді вона не така ні духовно, ні з точки зору єдності народу. У травні-червні 2024 року ми вже матимемо юридичну перемогу й укладемо домовленість, яка припинить вогонь”, – заявила астропсихолог.

Вона також зауважила, що до 17 травня 2024 року наша країна переживатиме складний і напружений період.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“У 2024 році я не бачу більш важливої події, ніж перемога. Всі ми цього чекаємо. Все буде змінено. Це стосуватиметься різних сфер, включаючи медицину, фінанси, здоров’я та транспорт”, – сказала Вауліна.

За її прогнозом, з 2025 року стартують значні реформи у сфері освіти, медицини. екології та авіації. “Будуть глобальні та інноваційні проєкти, в які будуть вкладені іноземні партнери. Україна стане сильною державою, наша земля буде цінним шматочком, до якого не кожен зможе доступитися”, – додала експертка.