На сьогодні російські окупанти розглядають можливість відходу від Криму. Йдеться і про військове командування, і про представників окупаційних адміністрацій.

Про це представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов повідомив у ефірі “Радіо Свобода”, відповідаючи на питання про реакцію окупантів у Криму на удар по Чонгарському мосту.

“Один з реальних с сценаріїв, який для себе розглядають окупанти, – це відхід з Криму. Значна частина представників окупаційної адміністрації і командування, розуміючи це, свої сім’ї вже вивезли. І активи так само вивезли”, – розповів представник розвідки.

“Ряд окупаційних підприємств в українському Криму готуються до евакуації, у тому числі збирають документи для перевезення на територію так званої РФ”, – додав Юсов.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він зауважив – дивлячись на траншеї, які російські війська облаштовують у Криму, можна помітити, що значна частина розташована далеко від межі з материковою частиною України.

“Тому – так, це сценарій, який вони для себе розглядають і розуміють його реалістичність”, – зазначив представник ГУР.