Російські вояки страждають на лінії фронту не лише через дії Сил оборони України, а й через безглуздих командирів, які влаштовують свавілля в лавах підлеглих.

Про один із таких випадків нещодавно розповіло видання «Цензор.нет». Посилаючись на публікацію одного з окупантів у соцмережах, ресурс розповів, що в 103 мотострілецькому полку ЗС РФ командир розстріляв автотранспорт своїх бійців, куплений на їхні особисті гроші.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами автора скарги, який зняв прострілені автомобілі, командиру полку не сподобалося, що підлеглі мають багато техніки.

«Офіцерська честь у РФ, вона така», — пожартував із цього приводу головний редактор видання Юрій Бутусов, додавши, що тепер підполковнику доведеться «переспати з військовою прокуратурою, а не з дружиною когось із мобілізованих, про що він мріяв».