Рішення Сергія Кривцова продовжити кар’єру в американській MLS багато хто зустрів із часткою скепсису. Футболісту тоді дорікнули, що перехід в «Інтер» Майамі назавжди поставить хрест на ігровому рівні гравця.

Але все це лише відлуння стереотипного ставлення до футболу американського розливу. У нас прийнято вважати, що MLS є лігою пенсіонерів, куди відомі гравці перебираються, щоб у комфортних умовах заробити грошей перед тим, як повісити бутси на цвях.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але якщо й говорити про американський сокер, як про останній етап ігрового життя футболістів, тоді Кривцов собі забезпечив найкрутішу футбольну пенсію у світі.

Тепер українець гратиме в одній команді з Ліонелем Месії під керівництвом Девіда Бекхема як президента клубу, в сонячному Майамі з великою українською діаспорою, яка, ймовірно, стане фан-базою для Кривцова.