Стали відомі моторошні подробиці потопу в Олешках, спровокованого підривом росіянами греблі Каховської ГЕС. Деталями повені поділилися жителі міста, яке найбільше постраждало від техногенної катастрофи.

Так, у коментарі «Суспільному» одна з жінок повідала, що рівень води в місті піднявся на 5 метрів, через що багатьом людям довелося по кілька днів сидіти на дахах будинків в очікуванні порятунку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«В Олешках… дуже багато потонуло. Дітки і матусі, і новонароджені. І дуже багато бабусь, дідусів. Просто не хочеться про це розповідати. Дуже тяжко… Бачили… Вони плавають усі обличчям у воду», — зізналася жінка.

Також вона додала, що окупаційна адміністрація міста робить все, щоб перешкодити порятунку місцевих, адже всі вони евакуюються на правий берег, розповідаючи про жахіття, яке їм довелося пережити.