Керівник Чеченської республіки Рамзан Кадиров закликав російську владу запровадити воєнний стан на Росії, щоб змістити “терористичний осередок в Києві”.

Так він відреагував на атаку Москви безпілотниками. Кадиров вважає, що Кремлю треба залучити всі можливі бойові ресурси та “вжити найжорстокіших заходів, щоб позбутися українського уряду”.

Тим часом речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає таку пропозицію Кадирова недоречною. За його словами, введення воєнного стану має бути рішенням вищої федеральної влади Росії, а це питання, зазначив він, не обговорювалося.

“Це цілком і повністю прерогатива найвищої федеральної влади. Жодних рішень із цього приводу не приймалося”, – заявив Пєсков.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, у вівторок, 30 травня безпілотники масово атакували Москву та околиці російської столиці.

У Міноборони РФ заявили, що для атаки було залучено вісім безпілотників. Всі вони начебто були “подавлені” – три засобами радіоелектронної боротьби, а п’ятеро – зенітним комплексом «Панцир-С».