Що може бути краще за смажені кабачки? Цей продукт ідеально підходить для смаження у всіляких варіаціях, але багато хто визнає, що найкращим для цього способом є готування овочів у сметанній суміші.

Для цього нам знадобляться:

2 кабачка
2 ст. ложки сметани
100 г сиру
зелень
сіль перець

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

  • кабачки очищаємо від шкірки, нарізаємо тонкими кружками
  • Викладаємо овоч на розігріту сковороду, обсмажуючи до золотистого кольору
  • Перекладаємо у форму для запікання
  • в окремій ємності змішуємо сир, зелень та сметану, після чого поливаємо сумішшю кабачки.
  • Відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин

Готово!