Поки російські вояки, вважаючи себе визволителями, ведуть себе в містах та селах України немов справжні варвари, бійці ЗСУ демонструють, що таке справжня любов до своєї рідної країни у будь-якій її точці.

Народившись навіть за тисячу кілометрів від лінії фронту, захисники України ставляться до міст, за які вони ведуть боротьбу, як до свого будинку, дбайливо оберігаючи те, що можна зберегти.

Переконатись у цьому на власному прикладі змогла мешканка Бахмута, змушена виїхати з міста після початку боїв. У її квартирі вимушено влаштувався військовий ЗСУ, виконуючи там бойове завдання.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ідентифікувавши господиню житла за знайденим на дзеркалі бейджиком, чоловік знайшов її у Facebook і попросив дозволу взяти з полиці кілька книг, запропонувавши також забрати з собою якісь важливі для неї речі, щоб пізніше, за можливості, їх передати.

У відповідь господиня попросила знайти у квартирі архівні документи, які її син використав для написання наукової роботи. Військовий забрав матеріали із собою, а за тиждень квартира повністю вигоріла через обстріл.