Стало відомо про масову здачу в полон окупантів на Бахмутському напрямку. Скласти зброю захотіли воїни зі спецпідрозділу «Шторм», проти яких в останні дні билися бійці 59 бригади ЗСУ.

Як передає видання «Коментарі», момент здачі одразу двох десятків солдатів противника виявився українським розвідувальним безпілотником із загону «Птахи Мадяра».

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Судячи з ролика бронеколона росіян намагалася прорвати позиції Сил оборони України, але була розгромлена. Танк, який підтримував піхоту, втік із поля бою, тому окупантам залишилося лише тримати оборону оточеними у бліндажі.

Розуміючи складність ситуації, в якій вони опинилися, вояки ворожої армії вийшли з піднятими руками та здалися в полон. Тепер усі вони чекатимуть закінчення війни у спеціальних таборах, де до них застосовуватимуться норми, визначені Женевською конвенцією.