Російські силовики затримали подружжя, яке запустило над центром Москви синьо-білий прапор легіону “Свобода Росії”. Пара прибула в РФ з території Білорусі.

За інформацією росЗМІ, прапор був зроблений з повітряних кульок. Його підняли в небо 22 травня і вже того ж їх було затримано. Кульки встигли пролетіти над готелем “Україна” та МДУ.

Через цей інцидент викликали екстрені служби, які у найкращих традиціях росії одразу ж по камерах почали відслідковувати “винуватців”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Московські правоохоронці з’ясували, що запуск прапора здійснив 34-річний Дмитро, а його 33-річна дружина Юлія все фільмувала на камеру мобільного телефону. Після цього вони одразу пішли з центру і нібито передала кадри проукраїнським ресурсам.

Затримання відбулося у Східному Бірюльові. Пару з Гомеля перевіряють силовики на причетність до партизанів, які “звільняють” Бєлгородську область.