Пригорілий посуд – справжня проблема, коли йдеться про його миття. Під дією температури забрудники пристають до стінок та дна дуже міцно і відтирати їх доводиться довго і з зусиллями, що може пошкодити матеріал каструлі чи сковорідки.

Проте є лайфхак, який допоможе впоратись із проблемою швидко, ефективно і без виснажливого тертя. Знадобляться лише рисова крупа, вода і трошки часу.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щоби відмити пригорілу їжу, у посудину з плямами треба всипати жменю рису, додати склянку води і поставити все на плиту. Варити крупу потрібно доти, доки вона не стане м’якою. Після чого вогонь під посудиною вимикають і дають їй остигнути.

Після цього нагар має знятись легко і не залишити жодного сліду. Наостанок потрібно буде просто помити каструлю чи сковорідку звичайним способом зі стандартним засобом.