Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко дійсно має проблеми зі здоров’ям.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

“Так, є інформація про проблеми із здоров’ям у Лукашенка. Але ми деталізувати це не будемо в силу різних причин. І зрештою, здоров’я Путіна є, звичайно, для України і всього світу значно більш цікавим об’єктом для дослідження, ніж розмови про те, яке у білоруського диктатора здоров’я”, – сказав Юсов.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що на параді в Москві 9 травня самопроголошений президент Білорусі з’явився із забинтованою рукою. Після параду він терміново повернувся до Мінська, пропустивши обід у Путіна.

У Мінську Лукашенко уперше за 29 років не виступив із промовою. Після цього на декілька днів диктатор зник з інформаційного поля. Така поведінка Лукашенка ще більше сприяла поширенню чуток про різке погіршення стану його здоров’я.