Речник владіміра путіна Дмитро Пєсков прокоментував заявив очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова про вбивства росіян.

За його словами, росія засуджує заяви представників вищого керівництва України щодо готовності знищувати росіян. Пєсков пригрозив, що на тлі таких слів спецслужби РФ будуть робити усе, що нібито повинні.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Представник Кремля не упустив можливості виправдати рішення путіна про початок так званої “спеціальної воєнної операції”. Нібито росіяновбивчі заяви Києва, які підтримують США та країни Євросоюзу, виправдовують винищення українців як нації.

“Рот путіна” згадав про “братські народи” і те, що нібито багато українців вважають 9 травня “священним днем”. При цьому невизнане Придністров’я, за словами Пєскова, просить відправити на їхню територію більше російських військових.