У В’єтнамі жінка навіть не підозрювала, що її чоловік зраджує зі старшою жінкою. Цьому допоміг родинний папуга.

Пара жила в злагоді та володіла успішним меблевим бізнесом. Проте підприємницька діяльність збирала багато часу. Одного разу вони вирішили знайти домробітницю додому, яка була на 10 років старша за жінку, але виявила чарівною, охайною та дуже професійною. Історію родини розповіло видання The Thaiger.

Працівницю оселили в одній з кімнат біля балкону, де і мешкав “пернатий”. Через 6 місяців після появи ще одного мешканця дому жінці почало здаватися, що її чоловік став занадто підозрілим. Оскільки поруч з домробітницею він став дуже сором’язливим та навіть незграбним.

Проте ще через кілька місяців чоловік знову змінився. Найбільше часу він проводив з папугою, а не на роботі.

Одного дня жінка прийшла додому раніше, ніж зазвичай. Вона подзвонила в двері, але їй ніхто не відчинив. Тоді вона зателефонувала працівниці, яка одразу почала вибачатися, оскільки нібито займалася пранням та розвішувала речі. Проте у похмурі дні, як той, раніше такого не робила. Дивна поведінка була і в чоловіка. Жінка навіть не підозрювала про можливу зраду.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Одного разу жінка вирішила самостійно вивісити на балконі випрану білизну. Проте одразу папуга почав говорити дивні та відверті фрази. В’єтнамці стало зрозуміло, що птах ці слова міг тільки почути в цьому домі.

Дружина вирішила переконатися, що справді її чоловік – зрадник. Тому у кімнаті домробітниці встановила приховану камеру, яка за тиждень встигла зняти не один випадок подружньої зради. Чоловік навіть не виправдовувався, а звинуватив жінку у тому, що просто стомився від неї. Після цього дружина подала на розлучення зі зрадником.