Постпред України в ООН Сергій Кислица звернув увагу, наскільки сильно змінилося ставлення дипломатів до представників Росії останнім часом. Найпомітніше це було на засіданні Радбезу, де зараз головує РФ.

За словами українського дипломата, людям, які не знайомі з правилами поведінки в ООН, це було непомітно, але представники більшості країн світу відкрито принижували Сергія Лаврова, як голову російської делегації, всіма способами показуючи свою неприязнь до нього.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Ви, мабуть, помітили, скільки країн не зверталися до Лаврова як до голови Ради безпеки? І навіть не говорили традиційне: “Дякую, пане голово” за надане слово», — звернув увагу Кислиця.

Дипломат додав, що деяким це може здатися дрібницею, але в такій організації, як ООН, велике значення і свій підтекст має кожна дрібниця.