Після того, як Максим Галкін відкрито виступив проти війни в Україні для російської пропаганди, він став головним об’єктом цькування.

І це не дивно, адже багато хто в РФ вбачає в артисті можливе повторення сценарію з Володимиром Зеленським, коли далекий від політики актор раптово знайшов всенародну підтримку і увірвався на найвищий ступінь влади.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Побоюючись цього, рейтинг Галкіна намагаються розтоптати всіма силами, на що нещодавно вказав Андрій Данилко, який також у 2007 році потрапив під ковзанку російської пропаганди після виступу на “Євробаченні” з піснею “Dancing Lasha Tumbai”, в якій росіяни почули “раша гудбай”.

«З України ворог номер один для Росії – це я, а серед російських артистів – це Галкін. Він каже якісь речі, які їх зачіпають, сміється з цього», — зазначив артист.