Російські пропагандисти продовжують переступати всі межі розумного у своєму цинізмі. Ну а безперечним лідером у видачі потоків брехні, без сумнівів, є Володимир Соловйов.

До того, як цей пропагандист вміє нахабно брехати, звикли всі, але нещодавно сучасний Геббельс перевершив самого себе. В особистому Telegram-каналі він опублікував посилання на відеозапис, який нібито демонструє наслідки обстрілів українською армією Донецька.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щоправда, щоб переконати аудиторію у уявній жорстокості ЗСУ, Соловйов не вигадав нічого кращого, ніж видати вірусне відео українки з Умані, яка в сльозах проклинала Росію за руйнування її будинку.

Ту частину, де згадувалась РФ, журналіст вирізав, тому незнайомі з роликом люди могли справді повірити в те, що жінка в кадрі ридає через дії українських військових.