Свиняче сало — це те, без чого українську кухню уявити неможливо. Хто б що не казав, саме цей продукт, поряд із борщем та пампушками, є головним гастрономічним брендом України в усьому світі.

При цьому навіть у нас далеко не всі знають, що найкраще вживати саме сире або максимум злегка підсолене сало. У такому вигляді продукт ніколи не нашкодить організму, а, навпаки, забезпечить його багатьма корисними елементами.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але важливо пам’ятати, що з’їдати велику кількість сала за один присід не можна. Максимальна порція цього продукту має перевищувати 50 грам.

Також варто зазначити, що краще вибирати саме чисте сало без прошарків м’яса. Попри те, що «генеральське» завжди дорожче, саме у м’ясній частині можуть ховатися небажані мікроорганізми, яких не знищити соляною обробкою.