Купівля якісної ковбаси сьогодні – справжня лотерея. Знайти справді хороший продукт серед великої кількості підробок дуже важко.
Але полегшити собі життя можна, знаючи три основні способи розпізнавання низькосортного виробу:
1) Ковбаса поганої якості завжди має яскраво виражений запах спецій та прянощів. Таким чином виробник намагається замаскувати погану сировину.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
2) У неякісної ковбаси часто нещільно прилягає плівка.
3) Якщо погану ковбасу розрізати і натиснути з двох боків, але в неї на зрізі з’являться невеликі крапельки, а ось виріб із хорошого м’яса «плакати» ніколи не буде.