Росіяни розуміють, що міжнародний злочинець Володимир Путін довго на посаді очільника країни не протягне, тому активно шують йому заміну. Таку думку висловив політтехнолог Михайло Шейтельман

Експерт наголосив, що у Росії з’явився новий потенційний наступник диктатора. Проте, крім традиційних кандидатів – Ніколая Патрушева, секретара Радбезу, його сина Дмітрія Патрушева, Сєргєя Собяніна, мера Москви, на політичну арену виходить ще одна особа. Це син прессекретаря президента Росії Дмітрія Пєскова.

Наразі його намагаються очистити від бруду в очах патріотично налаштованих росіян через небажання йти в армію й загадкове одруження.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Чим був знаменитий син Пєскова? Він кримінальний елемент – крав телефони у дівчат на вулиці по вечорах і отримав за це вирок – 15 місяців покарання в Англії”, – пояснив політтехнолог.

Тож такий персонаж прекрасно вписується в картину Росії.
До того ж у сина Патрушева шестеро дітей, але він не був одруженим. Це теж відповідає сімейним цінностям Росії.