Після початку повномасштабного вторгнення за кордоном опинилися мільйони українців, і далеко не всі з них змогли належним чином підготуватись до тривалого від’їзду з дому.

Наприклад, багато хто досі не знає, яким чином отримати в інших країнах належну їм пенсію. У тих, кому виплати приходили на банківську картку, проблем із цим не виникає, але серед пенсіонерів, які опинилися за кордоном, було чимало тих, хто отримував кошти у готівковій формі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нещодавно у Мінреінтеграції звернули на цю проблему увагу та оголосили, що тепер українські пенсіонери зможуть отримувати гроші на пошті та за кордоном.

«Відтепер виплати можна буде отримувати у поштовому відділенні за кордоном. Йдеться про країни, в які “Укрпошта” технічно зможе відправити пенсію», – пояснили в міністерстві.