Українська акторка Ольга Сумська пригадала розмову з донькою Антоніною Паперною у Великдень.

Зокрема, старша донька знаменитості після початку повномасштабної війни залишилася в Росії. Там Тоня живе з чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, та їхніми двома дітьми.

В ефірі “Сніданку з 1+1” ведуча поцікавилася, чи вітала її старша донька з Великоднем. Акторка зізналась, що з нагоди свята Тоня їй телефонувала разом з онуками.

“Привітали. Ще вчора (15 квітня – прим. ред.). Малі нас вітали: “Бабуля зі святом, бабуля-дідуля”, – відповіла артистка.

Ользі Сумській складно говорити на тему старшої доньки. Тож ведуча Валентина Хамайко підтримала акторку та зазначила, що з родиною потрібно підтримувати зв’язок, щоб не сталося.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Родина має підтримувати зв’язок, як би не складалися обставини. Родина залишається родиною, і зв’язок потрібно підтримувати. Це надзвичайно важливо”, – наголосила Валентина Хамайко.