Відомий блогер Богдан Беспалов шокував правдою про артистку-зрадницю Ані Лорак, яка нині мешкає в росії. Він розповів про фінансові проблеми співачки, борги та статус коханки.

Цю інформацію йому надало близьке оточення Ані Лорак, яка по вуха в боргах та намагається хоча б якось зробити гроші.

“Дехто з команди Лорак із задоволенням з нами поділився інфою. Анонсувала альбом, концертний тур, вихід нових синглів, навіть запускає авторський курс чи гайд DIVA. Для чого це все? Адже з фінансами не все так добре…”, – розповів блогер на своєму YouTube-каналі.

Серйозні проблеми з грошима у зрадниці почалися ще декілька років тому. Також за неї взялася податкова служба, яка в 2022 році закрила компанію Ані Лорак, а нині вона планує її повністю ліквідувати. Все тому, що артистка не сплачувала повну суму податків та шляхом шахраювання суттєво їх занижувала. Ані Лорак ще займається виплатою боргів своїх колишніх коханців та ексчоловіка Мурата Налчаджиоглу.

“Фірма Лорак потрапила до чорного списку боржників Федеральної податкової служби [РФ]. Тому всі її рахунки заморожені. Причиною цього стала відсутність обов’язкових відрахувань, а також надання звітності протягом року. До 2021 року компанія артистки виплачувала від 160 до 850 тисяч рублів податкових щороку”, – зазначив блогер.

Артистка хотіла втекти з росії до Дубая, але на це в неї грошей не вистачило. Тому вона планувала поїхати до Туреччини, звернувшись по допомогу до ексчоловіка. Проте Мурат відмовився їй допомагати.

Нині єдиний шанс Лорак заробити кошти та почати виплачувати борги – це поїхати у гастрольний тур Росією. Оскільки її фінансовий стан значно погіршився через запис нового альбому та закупівлю декорацій. Для цього вона взяла кошти у борг у впливового росіянина, що наближений до Кремля, а гроші йому треба віддавати.

Проте з туром не вдається, адже концерти скасовують. Ані Лорак підозрюють у фінансуванні української армії, тому її рахунки нині перевіряють. Артистку хочуть визнати навіть “іноагенткою”.

“Торговельний знак Ані Лорак зареєстровано в різних країнах виключно за українським паспортом. Інформація у вільному доступі, іншого громадянства в неї немає. Найбільший страх Кароліни зараз, якщо Кремль піде проти неї в контексті скандалу про нібито допомогу ЗСУ, то її майно буде конфісковано за невиплату податків”, – пояснив блогер.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В особистому житті співачки не все так добре. Її нинішній коханець – Ісаак Віджраку, який просто використовує артистку.

Чоловік навіть має власну родину – маленького сина та дружину, з якою не розлучається. Тому Ані Лорак просто у статусі “коханка”. Водночас дружина Ісаака знає про це, але мовчить.

“Лорак – його коханка, і це не є секретом. Тим паче його дружина знає і закриває на це очі. Для нього це шанс через ім’я Кароліни завезти до себе на постійну клієнтуру московську еліту, адже туди входить співачка”, – додав Беспалов.