Пельмені – улюблена їжа мільйонів людей по всьому світу. Якщо ж ця страва приготована власноруч, то зрівнятися з нею за смаковими якостями може мало що.

Пельмені, звичайно, в кожній сім’ї ліплять по-своєму, але є універсальні поради, які здатні поліпшити їх смак. За словами кухарів, таких секретів лише два:

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

1) Як у фарш, так і в тісто, слід додавати цукор. На 4 склянки борошна достатньо однієї чайної ложки цукрового піску. Така сама кількість знадобиться і на кілограм фаршу.

2) У пельмені в жодному разі не потрібно додавати часник. Вся справа в тому, що після заморожування і наступного розморожування при варінні пряність дасть м’ясу неприємний присмак, здатний геть-чисто зіпсувати враження від страви.