Червоний борщ — найпопулярніша українська страва у світі, і точно наші господині знають, як правильно її готувати. Але межі досконалості, як відомо, немає, тому пропонуємо вам ознайомитися з переліком незвичайних добавок, які зроблять традиційний суп незабутнім.

Так, одним із найпопулярніших, серед нетрадиційних, інгредієнтів, є майоран. Ця спеція є основою багатьох страв світу, а в Україні вона незаслужено залишається в тіні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ще одним добрим доповненням борщу може стати свіжий або сушений часник. Також не варто забувати ароматний перець, що містить гвоздику, мускатний горіх, корицю та інші рослини.

Звичайно ж, завжди варто пам’ятати про лавровий лист, який додається до борщу, щоб його підсолодити.