Слідом за Україною Кремль намагається накласти лапи на ще одну країну. Йдеться про Молдову, суспільно-політична ситуація в якій розпалюється день у день.

Шантажуючи країну газом, Росія створила передумови для швидкого зростання в країні комунальних тарифів, що в умовах несприятливого економічного становища місцевих жителів стало благодатним підґрунтям для виникнення протестних настроїв.

На цьому фоні у Молдові знову підняли голови проросійські сили, які вимагають відставки президента Майї Санду, а також відмови від європейської інтеграції країни.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Напередодні в Кишиневі відбувся черговий мітинг, під час якого протестувальники спробували прорватися до будівлі уряду. При цьому серед учасників акції журналісти знайшли людей, яких могли завезти до Молдови для організації заворушень із Росії.

Зокрема, в репортаж одного з місцевих телеканалів потрапив молодик, який спочатку заявив, що не розуміє молдавської мови, а пізніше зізнався, що вона з РФ.