Смажене яйце – одна з найпоширеніших і найпростіших страв. Приготувати його можна за кілька хвилин, а поживні властивості продукту забезпечують ситість надовго.

Все це робить глазунню відмінним варіантом для сніданку, але майже всі з нас роблять помилки, через які вона виходить не такою смачною.

По-перше, не варто використовувати для смаження яйця, які щойно дістали з холодильника. Краще дати їм до півгодини часу на те, щоб прогрітися до кімнатної температури, завдяки чому смакові якості продукту розкриються набагато краще.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

По-друге, яйця не варто розбивати про сковороду. Який би професіонал не стояв біля плити, невеликі шматочки шкаралупи все одно потраплять у блюдо.

По-третє, готувати яєчню не варто на холодній сковороді. Страва липне до поверхні, а також просмажиться нерівномірно, що вплине на його смак.