Олег Жданов сьогодні — один із найбільш затребуваних військових експертів. Колишній військовий надає своїм слухачам якісну аналітику поточних подій, будучи частим гостем у телеефірі.

Також Жданов активно дає інтерв’ю, де ділиться прогнозами щодо бойових дій. Нещодавно фахівець поспілкувався з журналістом видання «Обозреватель», розповівши під час розмови про наступ Росії.

За словами експерта, наразі дії окупантів перебувають у стадії розвитку, коли ворог промацує сильні та слабкі ділянки фронту. Кульмінація зусиль ЗС РФ на полі бою буде у березні, вважає він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, питання війни у першій половині 2023-го не закінчиться.

«Наступним етапом після цієї кульмінації буде контрнаступ Збройних сил України, який може призвести, і ми сподіваємось, що призведе до звільнення наших територій. Думаю, ми матимемо шанс звільнити країну в повному обсязі. Тому що після цієї кульмінації стійкість російської оборони буде дуже слабкою. Можливий варіант каскадного обвалу оборони», – вважає аналітик.