Росія може спробувати висадку десанту в рамках нової атаки на Україну. На це вказав військовий експерт Владислав Селезньов.

Експерт звернув увагу, що не виключено, що висадженням військ Володимир Путін спробує відрізати ЗСУ від постачання західної техніки. Це завдання, теоретично, можуть виконати військовослужбовці, які зараз перебувають у Білорусі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, на успіх такої операції розраховувати не варто, адже українську армію підготовлено ще краще, ніж на початку повномасштабного вторгнення, коли було проведено спробу висадки у Гостомелі.

«Чим це скінчилося, весь світ знає. Весь десант було знищено. Думаю, що цього разу станеться те саме, бо і українські Сили оборони, і українські ППО готові до такого варіанту розвитку ситуації. Не думаю, що навіть якщо путінська армія вирішить реалізувати цей план, він буде успішним», – пояснив Селезньов.