Польська журналістка Крістіну Редліх видала книгу про президента Росії Володимира Путіна під назвою «Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна». Редліх писала її протягом 15 років. При цьому первинним джерелом інформації, за словами письменниці, була мати лідера-терориста. 

По-перше, як виявилося, Володимир Путін народився 1950 року, а отже, йому 72, а не 70 років. Його біологічний батько Платон Привалов вже мав до нього сім’ю. Він обдурив матір Путіна, сказавши, що неодружений, хоча мав офіційну дружину. Жінка після пологів залишилася сама з дитиною. 

По-друге, жінка вирішила залишити дитину та подалася до Узбекистану, де познайомилася з майбутнім чоловіком та переїхала з ним у Грузію. Жінка вернулася за сином Володимиром, але новий чоловік бив та недолюблював малого Володю. Жінка віддала дитину назад. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

ЗМІ висвітлюють історію, коли президенту РФ було вже 2 роки. У 1952 році його взяла сім’я Путіних з Уралу. Попередньо пара вже мала сина Віктора, але той загинув, тому вони довго не вагалися і подарували сім’ю майбутньому лідеру. 

Отже, президент Росії — позашлюбний син та недолюблена дитина, з якої знущався вітчим та постійно покидала рідна мати.