Володимир Путін може розпочати нову «спецоперацію». Чутки про це стали ширитися Кремлем на фоні невдач окупантів на українських фронтах, передає ТСН.

За даними ЗМІ, кремлівський лідер планує розпалити вогонь війни в іншій країні задля того, щоби змістити фокус уваги росіян з України. Серед потенційних жертв Москва зараз розглядає Грузію та Казахстан, де присутня велика російськомовна діаспора.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вже відомо, що цій темі була присвячена нарада, яка відбулася декілька тижнів тому. Участь в ній приймали по два представники керівництва Генштабу і Міністерства оборони, керівник однієї зі служб ФСБ, директор СЗР Сергій Наришкін і секретар Радбезу Микола Патрушев.

У результаті Путін доручив особисто Патрушеву розробити детальний аналіз можливостей вторгнення до країн, в яких Кремль міг би отримати «гарантований переможний результат».