Путіну лишилось недовго як жити, так і “царювати”. Як тільки відбудеться зміна влади в Росії, лідер-диктатор покине цей світ. 

Влад Росс, астролог, поділився власними прогнозами щодо періоду правління президента Росії. Росс вважає, що продовження президенства Путіна збільшує кількість смертей воїнів ЗСУ. Чим довше лідер країни-агресорки “на троні”, тим більше втрат зі сторони України. 

“…кожен день перебування Путіна на троні в Російській Федерації вбиває багато наших молодих людей. І не тільки молодих. Тому чим швидше його скинуть з трону, тим швидше закінчиться війна”, – прокоментував Владислав.

Щодо дати смерті, то астролог теж відповів досить чітко. Росс припустив, що Путін проживає свій останній Соляр в житті, тому смерть не за горами. За передбаченням Влада, Путін відійде у вічність 20 квітня 2023 року. Дата пов’язана зі смертю Гітлера, крім того, цього числа буде сонячне затемнення, що також свідчить про швидкий кінець. 

“Гітлер XXI століття повинен до цієї дати приєднатися до Володимира Жириновського. Ми побачимо дуже класні похорони. І випити за це кожен українець просто зобов’язаний. Принаймні, чекаємо цієї прекрасної новини-похорону”, – резюмував астролог.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Варто відзначити, що окрім прогнозів астрологів, існують певні більш обʼєктивні причини вважати, що Путін має скоро відійти до прадідів, адже виглядає він далеко не так, як мав би, якби був здоровим.

Також у ЗМІ регулярно зʼявляються різноманітні свідчення джерел, що стверджують — диктатор насправді лікується. Але через суперечливість даних важко зрозуміти чим саме, та як довго нам чекати на його таку бажану всіма ганебну смерть.