Стало відомо, за яких умов зараз живуть командири «Азова», переміщені до Туреччини з російського полону за процедурою екстракшн. Інформацією про це поділилася дружина Дениса Прокопенка із позивним «Редіс».

За словами Катерини, вже рік військові перебувають на закритому об’єкті, але мають доступ до інформації.

За словами дівчини, вона часто стикається з ситуаціями, коли дружини полонених звинувачують її в тому, що Денис, мовляв, перебуває на турецькому курорті, поки їхнє подружжя сидить фактично в тюрмі.

Вооруженные силы Украины защищают родную землю 24/7: поддержите их пожертвованием в фонды «Вернись живым» и «Стальные крылья». Стань частью истории и защити Украину, присоединяйтесь к "Гвардии Наступления". 🇺🇦

“Це не правда. Вони знаходяться на закритому режимному об’єкті. Навіть ми не знаємо, де саме. Вони не на курорті та не на морі», — пояснила дружина Прокопенка в інтерв’ю.

Також Катерина додала, що її чоловік та його побратими відмовилися від зустрічей із сім’ями, хоча мали таку можливість. На такий крок командири «Азова» пішли із солідарності з іншими полоненими, які не мають такої можливості.